YAYASAN IHTIMAM MALAYSIA |   KAMI PRIHATIN

Mesyuarat Ahli Pemegang Amanah bil 1 2020

Alhamdulillah, telah dilaksanakan Mesyuarat Ahli Pemegang Amanah Yayasan Ihtimam Malaysia Bil 1, 2020 pada hari ini (22 Jun 2020). Mesyuarat telah dihadiri oleh 7 orang Ahli Pemegang Amanah dan 5 orang sekretariat Yayasan Ihtimam Malaysia. Mesyuarat dilaksanakan setelah sekian lama ianya tidak dapat dilaksankan akibat wabak pendemik yang melanda negara kita.

Antara perkara penting yang dibincangkan adalah langkah-langkah yang perlu diambil oleh Yayasan untuk menyesuaikan diri di dalam situasi norma baru yang perlu diamalkan di samping mencapai objektif yang telah ditetapkan oleh Yayasan.

Yayasan Ihtimam juga merakamkan ucapan tahniah dan selamat datang kepada YBrs. Ustaz Marzuki bin Hassan atas perlantikan beliau sebagai Pengarah Bahagian Pembangunan Keluarga, Sosial dan Komuniti JAKIM dan juga YBrs. Ustazah Noor Haliza binti Ali selaku Ketua  Penolong Pengarah Cawangan. Semoga diberikan taufiq dan istiqamah di dalam melaksanakan tanggungjawab di samping melibatkan diri dengan Yayasan Ihtimam dalam mencapai matlamat Yayasan.